Magyarországon is megvásárolható a Galaxy Fold

A pletykák már a Fold 2-ről szólnak, addig is, ha valaki olthatatlan vágyat érez, már itthon is megveheti a Samsung első flexibilis modelljét.

A Samsung Galaxy Fold startja nem volt zökkenőmentes, mondhatnánk úgy is, nem volt töretlen a karrierje, de a Samsung "az elmúlt hónapokban folyamatosan fejlesztette a készüléket, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa a vásárlók számára. A vállalat teljeskörűen felülvizsgálta a Galaxy Fold formatervezését, végrehajtotta a szükséges fejlesztéseket és egy egészen egyedi készüléket hozott létre," ami mostantól itthon is elérhető hivatalosan.


[+]

A készülék december 15-től vásárolható meg ténylegesen, a 695 990 forintos összeg viszont nem csak a készüléket fedezi, hanem extra garanciát is. Már, ha extrának érezzük, hogy a vásárlástól számított egy éven belül kedvezményesen javítják a kijelzőt, ha bármi adódik vele. A kedvezmény mértéke, vagy egyáltalán a kijelzőcsere normál díjszabása ugyanis egyelőre nem ismert.

[+]

A Galaxy Fold egyébként korlátozott számban érhető el a készlet erejéig, de van lehetőség előregisztrációra december 2 és 9 között az alábbi linken. Akik ezt december 9-ig megteszik, a Samsung Members alkalmazásban december 13 és január 31 között jelezhetik, hogy igényt tartanak a készülékhez járó autós dokkolóra. A készlet erejéig.

Koncepciórender a Galaxy Fold 2-ről.
Koncepciórender a Galaxy Fold 2-ről. (forrás: GizChina) [+]

A Galaxy Fold 2 viszont elvileg kedvezőbb árfekvésű termék lesz, amelyet a koreai források szerint a 2020-as MWC-n mutat be a gyártó. Az új modell valószínűleg a Motorola Razr koncepcióját követi. A The Korea Heraldban közreadott értesülés szerint a kisebb hajlítható kijelzőfelülettel szerelt (így jóval olcsóbb), kvázi kagyló formátumú készülék Dél-Koreában olyan 250 ezer forintnak megfelelő összegben nyit, nemzetközi forgalmazásban pedig körülbelül 1000 dollárra számíthatunk (300 ezer forint). A GizChina a fenti kép szerint képzeli el a dizájnt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés