Magyarországra érkezett a Huawei Watch 4

Prémium kivitel és ár, egy rakás egészségfunkció és különlegesen ívelt panel a tudáslistán.

A Huawei mobilok háttérbe szorulásával a viselhető kütyük kerültek a gyártó fogyasztói üzletágának középpontjába, és csak úgy ontja magából a kínai márka a különféle karra erősíthető kellékeket. Az elit okosóra vonalat a GT utótag nélküli Watch széria képviseli, amely a Watch 4 és a Watch 4 Pro személyében két, egyaránt 1,5" és 466 pixel átmérőjű LTPO AMOLED panellel szerelt időmutatóval bővült.

A Watch 4
A Watch 4 [+]

A különbség méret-, anyaghasználat és árbeli: a Watch 4 szenzorpúp és egyéb extrák nélkül 46,2 x 46,2 x 10,9 milliméteres és szíj nélkül, ahogy soha, senki nem fogja hordani, 48 grammot nyom. A rozsdamentes acél vázhoz fekete fluoroelasztomer szíj tartozik, az alapmodellhez pedig igen borsos, 180 ezer forintos ár. Mindkét modell Snapdragon W5 Gen 1 chipet futtat, ami jó teljesítményű és középfogyasztású órahardver, és amiből 3 napos üzemidő hozható ki, illetve a szerényebb másodhardverrel és visszafogott tudással 14 nap energiatakarékos módban.

A Watch 4 Pro
A Watch 4 Pro [+]

A Watch 4 Pro a kövérebb darab 47,6 x 47,6 x 12,9 milliméteren és szíj nélkül 65 grammon. Tudjátok, ahogy senki nem hord órát, de hát ez az egyetlen közölt adat. A hazai forgalomba a titánvázhoz passzoló, sötétbarna bőrszíjas változat kerül 210 ezer forintos áron. A nagyobb mérethez 4,5 napos üzemidő tartozik vegyes használattal és 21 napos működés energiatakarékos módban. Közös a két Watch 4 esetében az ötödik generációs pulzoximéter, az EKG-értékelő, a barométer, a multi-GNSS műholdvevő, a giroszkóp, a gyorsulásmérő, az iránytű, a hőmérő, a barométer és a mélységérzékelő, ha már az 5 ATM vízállóság mellett akár 30 méteres mélységig alámerülhetünk. Megvan az NFC is, csak itthon elérhető órafizetés nélkül, a Bluetooth és WiFi kapcsolat, valamint a programozható eSIM a teljesen önálló működéshez mikrofonnal és hangszóróval.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés