Már 81 százalékon jár az iOS 8

Az Apple minden hónap elején kiadja az iOS operációs rendszerrel kapcsolatos aktuális jelentését, amit App Store-ba látogató készüléktulajdonosok eszközein lévő szoftver alapján tesz közzé. Az iOS 8 terjedése a sok hiba miatt elég nyögvenyelősen indult, ám mostanság már beindult a gépezet, és egyre több felhasználó frissít a legújabb verzióra.

Jelen állás szerint 81 százalékon áll az iOS 8, ami egész jó eredménynek számít az előbb leírtak fényében (egy két hete még 79 százalék volt). Ez az érték azonban elmarad az iOS 7 teljesítményétől, hiszen az előző generációs rendszer tavaly ilyenkor már 90 százalékon állt, bár mindig hozzá kell tenni, hogy a 7-es szoftver sokkal több vizuális újítást hozott, mint a 8-as. Az iOS 8-on kívül egyébként természetesen még mindig az iOS 7 a második a maga 17 százalékával, a maradék 2 százalékba tartozó eszköz pedig a régebbi szoftverek valamelyikét futtatja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • 68 százalékon áll az iOS 8

    Az Apple legújabb generációs operációs rendszerét már a készülékek több mint kétharmadára feltelepítették.

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • iOS 8 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb generációs operációs rendszere nem hoz akkora változásokat, mint elődje, ám még így is számos hasznos funkcióval bővült, amiket a felhasználók örömmel fogadnak majd.

Hirdetés