Már a Galaxy C5 sajtófotói is kiszivárogtak

Május 26-án, azaz holnap mutatkozik be Kínában a Samsung Galaxy C5, illetve a Galaxy C-széria. A telefonról előzetesen szinte minden információ körbejárta az internetet, legutóbb például két élőkép jelent meg róla. Ezúttal a hivatalos sajtófotókat tekinthettük meg, egy aranyszínű modell látható a lenti fotón, amiből az is egyértelművé válik, hogy unibody lesz a mobil, jobb oldalra helyezett bekapcsológombbal, bal oldali hangerőszabályzókkal és a hátlap síkjából enyhén kiálló kameralencsével. A 6,7 milliméteres vastagság ezeken a fotókon is önmagáért beszél, a fém külső pedig jó eséllyel minőségi érzetet ad majd a mindennapokban.

Már a Galaxy C5 sajtófotói is kiszivárogtak
[+]

Egyelőre még nem tudni, hogy csak a kínai piacra szánja-e a Samsung a Galaxy C5-öt, ám ha annyira barátságos lenne az árazás, ami a legutóbbi hírből kiderül, akkor minden bizonnyal Európában is sikeres lehetne a Snapdragon 617-alapú, 5,2 hüvelykes kijelzővel szerelt telefon.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Samsung Galaxy C5

    Snapdragon 617 rendszerchip, 5,2 hüvelykes Full HD Super AMOLED kijelző, 4 gigabájt RAM és 32/64 gigabájtos tárolóegység a felső-középkategóriában, ezt nyújtja a C-széria első darabja.

Hirdetés