Már a Lenovo is hirdeti a Vibe X3-at

November 16-án egy sajtóeseményt tart a Lenovo, egy előzetes kép formájában erről tájékoztatott a vállalat, az attrakció pedig a Vibe X3 névre hallgató készülék lesz. A mobilról már többször szivárogtak ki információk, így túl sok titok már nem övezi: a burkolat alatt egy Snapdragon 808 chipset dorombol majd, hatmagos processzorral és 3 GB RAM-mal karöltve, feladatuk pedig az Android 5.1.1 operációs rendszer hardveres támogatása lesz.


[+]

A TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság leírása szerint a 154 x 76,4 x 9,4 milliméteres dimenziókkal és 175 grammos tömeggel rendelkező szerkezet 5,5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzővel rendelkezik, ha pedig az alant látható fotóból indulunk ki, akkor minden bizonnyal sztereó előlapi hangszórót is találunk a mobil elején.


[+]

A hátlapon is fellelhetünk azért érdekességeket, az egyik ilyen a 21 megapixeles kamera és a dupla ledes villanó alá szerelt ujjlenyomat-olvasó szenzor. Arról egyelőre nincs információ, hogy mekkora akkumulátort kap a Vibe X3, illetve kérdéses még a pontos megjelenés időpontja és az ár is, ám a napokon belül megtartandó bemutatón ezekre minden bizonnyal fény derül majd.

Azóta történt

Előzmények

  • Snapdragon 808 lesz a Lenovo X3-ban?

    Korábban Snapdragon 810-es SoC-ről lehetett hallani, a bejelentés előtt álló Lenovo Vibe X3 most azonban a hatmagos Snapdragon 808-cal bukkant fel egy teljesítményteszten.

  • Sajtófotón látható a Vibe X3

    Még Lenovo márkanévvel lát napvilágot a kínaiak következő telefonja, mely Snapdragon 810 SoC-vel érkezik, és elég jó néz ki.

  • Nemsokára bemutatkozhat a Lenovo Vibe X3

    Februárban még valószínű volt, hogy a kínai gyártó a barcelonai MWC-n mutatja be a Vibe X3-at, most viszont úgy tűnik, hogy erre a berlini IFÁ-n kerülhet sor.

Hirdetés