Már a Pixel 4a ára is megvan

Nem sok mindent akarnak eltitkolni az új, középkategóriás Pixelről, a nyitóárát konkrétan kiplakátolták egy háztetőre.

A Google több alkalommal is szivárogtatott már információkat óriásplakátokon, és úgy néz ki, hogy az eredetileg májusra várt Pixel 4a-val kapcsolatban sincs már túl sok titkolnivalójuk, az árakat egy óriásplakáton osztották meg a publikummal, a netre pedig a jól ismert Evan Blass közvetítésével kerültek fel a fotók. Ezek alapján 399 dolláros nettó áron nyit a Pixel 4a, ez valószínűleg a 4G-s modellre vonatkozik, és mivel dollárra pontosan megegyezik az előddel, valószínűsíthetjük, hogy mire hozzánk eljut, inkább 150 000 forint körüli ár kerülhet rá.

Ezeket a képeket már nyugodtan nevezhetjük hivatalosnak a telefonról [+]

Egy korábbi értesülés szerint lesz 5G-s variáns is a középkategóriás mobilból, de a kiszivárgott tesztvideón sima 4G-s kivitel szerepel Snapdragon 730-cal, 6/64 GB-os memóriakombóval, 1080 x 2340 pixel felbontású LCD panellel, hátlapi ujjlenyomat-olvasóval, előlapi kameralyukba épített 8 megapixeles szelfikamerával és szimpla, 12 megapixeles hátlapi kameraegységgel.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Pixel 3a teszt - a Nexus szellem-e?

    A középkategóriát felfelé kitolva kínálja a Google csúcsmobilok letisztultságát és kameráját ez a kedvezőbb árú, bár megkésett formájú referenciatelefon.

  • Beköltözik a házba az új Google termékfamília

    Pixel óriástelefon méretes noccsal, hangszóróra biggyesztett táblagép receptkönyvvel és Chrome OS tablet opcionális billentyűzettel – így látja a Google a jelent és a jövőt.

  • Íme, az új Google termékcsalád

    Két új okostelefon, friss Chomebook és felcsíptethető kamera is van a széleskörű új Google termékcsaládban, illetve egy kicsi és egy nagy Google Home otthoni asszisztens.

Hirdetés