Már a Vivo is posztol a Nex 3-ról

Jövő hétre van időzítve a bemutató, de a vízesés-kijelzőt már maga a gyártó is mutogatja.

Rengeteg fotó és videó érkezett már a Vivo Nex 3-ról, ami a nagyon erősen, sőt, maga alá ívelődő (waterfall vagy vízesés) kijelzőjével lehet sokak számára ismerős, a felsőkategóriás hardveren és az 5G-képességen érdemben már meg sem lehet lepődni, hiszen biztos, hogy erősen prémium kategóriás árazás is fog a meglepően szép külsőhöz társulni.

[+]

Az oldalsó gombok nélküli, motoros pop-up dupla előlapi (!) kamerás kialakítású, de hagyományos előlapi hangszóróval bíró mobilról már maga a Vivo is posztol a saját Weibo-oldalán.

[+]

Napvilágra jutott még néhány kép a személyre szabható fő ikontárú, megannyi képmóddal kameraszoftveréről is, amiről még egyelőre nem lehet tudni, hogy Nex-exkluzív lesz, vagy idővel minden Vivo megkapja-e. Az biztos, hogy a Nex 3 lehet a cég idei legérdekesebb terméke, és a borsos ára mellett az is borítékolható, hogy most már tényleg lehull róla a lepel és elérhetővé válik Kínában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

  • 99,6%-os kijelző/előlap arány?

    Kár, hogy nem dolgozunk emotikonokkal, most azért nagyon felhúznánk az egyik szemöldökünket.

  • Bemutatkozott a Vivo Nex 3 5G

    A Vivo most nagy halat dobott a csúcsmobilos tengerbe: 64 megapixeles Samsung kameraszenzorral, Snapdragon 855 Plusszal és vízesés-szerűen maga alá forduló AMOLED panellel leplezték le az újdonságot.

Előzmények

Hirdetés