Már Dél-Koreában is elérhető a Marshmallow a G4-re

A múlt hónapban a nagy gyártók közül, és itt nem a referenciamodellekre kell gondolni, az LG szinte elsőként tette elérhetővé az Android 6.0 operációs rendszert az idei egyik csúcsmodelljére, a G4-re. Az eleinte csak Lengyelországban elérhető telepítőcsomag immár Dél-Koreában is elérhető, vagyis optimistán várhatjuk, hogy hamarosan Európa többi országában, így itthon is belekóstolhatunk az újdonságokba.

Mivel Lengyelország nem potenciális régiója az LG-nek, sokan csak tesztként kezelték azt, hogy ott már kiadták az update-et, ám azzal, hogy a gyártó saját országában is elérhetővé tette a mályvacukros rendszert, jól mutatja, hogy nem merült fel komolyabb probléma, ami miatt halasztani kellett volna a folyamatot. Dél-Koreában az LG-F500K, LG-F500L és LG-F500S modellszámú készülékeken bukkan fel a frissítést jelző ablakocska. Az új Androiddal együtt megjelenik a Doze mode, ami az üzemidő növelésében segít, plusz biztonságosabb alkalmazás- és microSD kezelést is lehet várni. Hogy a magyarországi G4-ekre mikor lesz elérhető a pakk, arról egyelőre még nincs információ, remélhetőleg még idén lehetőség nyílik erre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Marshmallow rendszerbemutató

    Elérhető a legújabb zöld robotos főverzió, az Android 6.0 Marshmallow végleges kiadása, mely elsősorban motorháztető alatti újdonságokat és finomhangolást kínál a Lollipopban bennmaradt bakik után.

  • Ezek a Sony telefonok kapnak Android 6.0-t

    Több más gyártóval egyetemben a japán vállalat is közzétette, hogy mely készülékekre érkezik majd meg a legújabb zöld robotos rendszer.

  • Megvan, mely HTC mobilokra jön a Android 6.0

    A tajvani gyártó közzétette, hogy melyek azok a telefonok, amik a közeljövőben megkapják majd a legújabb, Marshmallow operációs rendszert.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés