Már renderkép is van a OnePlus Nord2-höz

Nyilvánvalóan másik készülékről van szó, mint a Nord CE 5G.

Előbb lehetett hallani a OnePlus Nord2-ről, mint a részben az eredeti Nord folytatásának tekinthető, részben picit külön utas, olcsóbb telefonról, amit Nord CE 5G néven már ki is próbáltunk.


[+]

Az utóbbit a Snapdragon 750G chip hajtja meg, ami némi visszalépés a tavalyi Nordhoz képest, a Nord2-t viszont jó ideje az igen combos MediaTek Dimensity 1200 chippel emlegetik, ami szintén 5G-s hardver.


[+]

CAD fájlok alapján ehhez a modellhez is sikerült renderképeket alkotni, és a 160 x 73.8 x 8.1 milliméteres paraméterek vagy a 6,43"-en várt képátló se vészesen nagy, megismételve egyébként a Nord CE kijelzőméretét és 90 Hz-es képfrissítését.


[+]

A küllem egyébként eléggé hasonlít a OnePlus 9-re és Oppo vonalon a Reno5 család hasonló méretű, ami újabb jel arra, hogy egyre szorosabb a kapcsolat vélhetőleg nem csak a két BBK-s márka fejlesztőcsapata, hanem a gyártósorai között is.


A OnePlus 9 [+]

Egyelőre nem világos, hogy a Nord2 a Nord CE 5G után itt is fel fog-e bukkanni, avagy inkább az ázsiai piacokra koncentrál, mindenesetre a forrásoldal 50 megapixeles főkameráról, 8 megapixeles ultraszélesről, 2 megapixeles segédről és 32 megapixeles szelfilyukról hallott, Type-C porton tölthető, 4500 mAh-s teleppel. Bejelentés várhatóan még a nyáron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés