Marad a notch a Galaxy Tab S9 Ultrán

Renderképeken bukkant fel a Samsung hatalmas táblagépe, idén is lesznek a kijelzőbe lógó kamerák.

Július végére várható a Samsung következő nagyobb bemutatója, melyen a Galaxy Z Flip és Fold mellett a Watch6 és a Tab S9 széria is érkezik. A korábbi pletykák alapján az alapmodell is AMOLED kijelzőt kap, a Plus méretű tabletről pedig már renderképeket is láthattunk, most pedig az Ultrán a sor. Elődjéhez hasonlóan a Tab S9 Ultra is 14,6 hüvelykes képátlójú AMOLED kijelzőt kínál majd 2960 x 1848 pixeles felbontással és egy felül a kijelzőbe lógó bevágással, melyben két kamera helyezkedik majd el.

(forrás: MySmartPrice) [+]

A készülékház marad alumínium, méretei állítólag 326,4 x 208,6 x 5,5 milliméteresek, a mérleg pedig 737 grammnak mérné a táblát. A Tab S9 Ultrán is lesz természetesen hely a ceruzának, a hátlapon egy üvegcsík fogadja mágnesekkel az S-Pen tollat és ezen keresztül is tölt a táblagép 11 200 mAh-s akkumulátorából. A pletykák szerint 45 wattos töltést kap a tablet, a vásárló viszont töltőt a dobozban nem.

(forrás: MySmartPrice) [+]

Kamerák terén marad a két hátlapi képalkotó egység, ezek a Galaxy telefonokhoz hasonlóan különálló gyűrűkben emelkednek majd ki a síkból. A korábbi pletykák szerint Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy lapkakészletet használnak majd az új táblák, a 128 GB-os alapmodell kivételével UFS 4.0-s tárolókat kapnak, az Ultra 16/256 GB-ról indít és Android 13 alapú One UI 5.1-el kerül piacra. Vannak olyan pletykák is, melyek szerint az Ultra változat IP68-as kialakítású házat kap.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés