Maradhat 64 GB-on az alap iPhone-tároló

Állítólag csak a belépő szintű iPhone 12 esetén ugyan, de továbbra is marad a kistárhelyes iPhone, a Pro modellek már minimum 128 GB-tal várhatók.

Az Apple a MacBookok esetén nemrég kivezette a kínálatból 128 GB-os alapkivitelt, a 2020-as évjáratban már csak 256 GB-os gépeket találunk, és sokan várnak arra is, hogy végre az iPhone-ok is ugorjanak egy szintet, és ne 64 GB-os legyen az alapmodell, hanem duplázzák meg ezt 128 GB-ra.

Részben teljesülhet a felhasználók kívánsága, hiszen a 12 Pro-modellek esetén várhatóan 128 GB lesz a minimum elérhető, és 256, illetve 512 GB-ra bővíthet, akinek ennél több kell, viszont az alap iPhone 12 esetén továbbra is 64 GB marad a belépőszint, és persze egy ideig még az SE is piacon lesz, ami szintén 64 GB-os. A szögletesbe váltó formatervű újdonságok várhatóan október 13-án mutatkoznak be, és nem sokkal később már a boltok polcairól is levehetők lesznek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • 12 év iPhone-nevezéktana

    Néhány évvel ezelőttig rendkívül jól átlátható volt az Apple mobilok palettája, mostanra azonban igen zavaros lett a kép - ezen a téren is.

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

Hirdetés