Maradhat az ismert dizájn a Pixel 7-ben

A kamerát kicsit átrendezik, de ezen kívül nem sokat variálnak a Pixel 6-hoz képest.

Hónapokra lehet az első hivatalos bejelentés a Google-től a Pixel 7-et illetően, és még mindig van mit csiszolni a 6-os szérián, a 9to5 Google már a következő generációkról ír és közöl renderképeket. Az oldal biztosra veszi, hogy a Google a Tensor második generációját használja majd új telefonjában, valamint a Samsung által gyártott Exynos 5300-as modemet. A Pixel 7 Cheetah, vagyis gepárd kódnéven, míg a 7 Pro Panther, vagyis párduc kódnéven fut a Google-nél.

 

A képanyag talán érdekesebb, főleg annak fényében, hogy a Google eddig szinte minden évben variálta sajátmárkás telefonjainak dizájnját, csak bizonyos elemeket hagyott meg a generációk között. A Pixel 7-ről készült tenderek alapján a széles és az ultraszéles látószögű kamerák helyet cserélhetnek, a telefon tetején pedig jóval nagyobb kivágás díszeleghet a milliméteres hullámhosszú antennának. Állítólag az új készülék méretei 155,6 × 73,1 × 8,7 milliméter lesznek, ami mind a három dimenzióban kisebb, mint a Pixel 6 volt. A képek alapján a széleken hajlított kijelző és a telefotó kamera marad a Pro változat privilégiuma.

Állítólag ez lesz a Pixel 7 Pro.Állítólag ez lesz a Pixel 7 Pro.Állítólag ez lesz a Pixel 7 Pro.Állítólag ez lesz a Pixel 7 Pro. Állítólag ez lesz a Pixel 7 Pro. (forrás: OnLeaks / SmartPrix) [+]

Ugyanakkor nincs a dizájnban a 7 Pro esetén sem nagy változás. Az ultraszéles és a széles látószögű, a renderek alapján már-már komikusan nagy méretű kamera itt is helyet cserélhet - az új elrendezés segítheti a látószögek közti simább váltást -, de ezen kívül sok újdonság nem tűnik fel. A Pixel 7 Pro állítólag vékonyabb és alacsonyabb, de szélesebb (163 × 76,6 × 8,7 mm) lesz, mint elődje (163,9 × 75,9 × 8,9 mm). A 7 Pro is a keret tetejébe integrálhatja a milliméteres hullámhosszú antennát.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés