Március 31-re várják a következő iPhone/iPad bemutatót

Néhány hét múlva új Apple-termékekkel találkozhatunk akár a boltok polcain is: a belépőmodelleket valószínűleg gyorsan piacra fogja dobni a cég.

Sokszor komoly mennyiségű idő tud eltelni egy-egy termék leleplezése és piacra dobása között, ám ezek jellemzően a nagyot újító, különlegesebb gyártástechnológiát kívánó termékek, amiből valószínűleg egyet sem akar majd mutatni az Apple a március 31-ére várt eseményén, nem biztos azonban, hogy a koronavírus nem zökkenti meg a gyártás és szállítás folyamatosságát.

Ez még csak egy látványterv, de valószínűleg hasonlóra számíthatunk
Ez még csak egy látványterv, de valószínűleg hasonlóra számíthatunk [+]

Állítólag az iPhone 8, tehát a jelenleg hivatalosan kapható legolcsóbb iPhone utódját fogják bemutatni iPhone 9 néven (ez a források szerint már egy ideje gyártásban is van), illetve érkezik új iPad Pro is, az iPhone 11-szériára hasonlító, de ToF érzékelővel felszerelt tripla kamerarendszerrel, kétféle méretben, USB Type-C csatlakozóval. Jelenleg 11 és 12,9 hüvelykes méretben érhető el az iPad Pro, ez vélhetően nem változik sokat.

Azóta történt

Előzmények

  • Az iPhone 8 külsejével jöhet az iPhone SE2

    Az újabb Kuo-hír a reális elvárásokra épül: ahogy az eredeti SE is egy meglévő modell frissített változata volt, úgy az új modell is rég létező alapokon nyugodhat.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés