Márciusban érkezik a Redmi Note 10

Úgy tűnik: féléves ciklusról évesre vált a legnépszerűbb Redmi széria számozása.

Megszámlálhatatlanul sok Redmi 9 és Note 9 modell mutatkozott be tavaly, régiónként tovább variálva a nevekkel és specifikációval, így nem vagyunk benne biztosak, hogy fejből fel tudnánk sorolni az összeset. A Note 9 név tavaly év végén is megmaradt annak ellenére, hogy az 5G és a Pro 5G utótagú újdonságok a kínai piacon jócskán emeltek a hardveres színvonalon, a nevük pedig magában hordozza az adatkommunikációs előrelépést. De akkor miért nem Note 10 5G és Note 10 Pro 5G néven startoltak el?

A válasz alighanem az, hogy féléves generációváltásból éves lett a Redminél, már legalábbis ami a számozást illeti, és ezt húzhatja alá a tény, hogy új év és új Note széria előzetese érkezett, ezúttal Indiából. A Note 10 sorozat márciusban debütál a világ második legnépesebb országában, és a korábbiak alapján esélyes, hogy még tavasszal eljut az európai piacokra is.

A Redmi Note 9 Pro 5G
A Redmi Note 9 Pro 5G eljutott Indiába, csak Mi 10i 5G néven - vajon milyen hardvert kap a Note 10? [+]

Az elég biztosnak tűnik, hogy nem a Note 9 Pro 5G átcímkézéséről van szó, erre ugyanis Indiában Mi 10i 5G néven már sor került. Ugyanakkor a Note 9 5G-ből még lehet arrafelé Note 10 5G, és az sem kizárt, hogy egy 4G-s Note 10 is befut, vékonyabb pénztárcára szabva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés