Márciusban várható az LG G6 utódja

Természetesen magát megnevezni nem kívánó, úgymond iparági forrás értesülései alapján a koreai gyártó márciusban szándékozik bemutatni idei csúcsmobilját, feltehetően LG G7 néven, de jobb híján, ellentétes információ érkezéséig valószínűleg hivatkozhatunk eképpen a 2018-as modellre. Az SK Telecom, a KT és az LG Uplus illetékesétől származó információk szerint a koreai szolgáltatók megállapodtak az LG-vel a G7 áprilisi forgalomba vételéről. A The Investor egy másik forrása szintén áprilist irányzott elő, konkrétan huszadikát, de egyebet nem fűzött hozzá.

A pletykák alapján akár ilyen is lehet az LG G7
A pletykák alapján akár ilyen is lehet az LG G7 [+]

Az LG hagyományosan a februári, Barcelonában megrendezett Mobile World Congress idejére időzítette a G széria bemutatóját, ami tavaly viszonylag komoly kompromisszumot követelt meg a menedzsment részéről. Nem valószínű, hogy a felső vezetésben bekövetkezett személyi változások ehhez kapcsolódnak, annyi viszont tény, hogy a gyártó idén nagy valószínűséggel a Qualcomm új csúcslapkájának ismételten korlátozott hozzáférése miatt döntött inkább a későbbi premier mellett.

Nem kizárt az LG V30-hoz idomuló formanyelv sem.
Nem kizárt az LG V30-hoz idomuló formanyelv sem. [+]

Az LG G7 várhatóan Snapdragon 845-ös szettel kerül bemutatásra, amihez ugye meg kell várni a Samsung S szériájának új generációját, mivel a koreai konkurens kizárólagosságot élvez a Qualcomm csúcslapkájára vonatkozóan. Egyéb részletek eddig nem kerültek napvilágra az LG új modelljével kapcsolatban, de többen valószínűsítik, hogy az LG V30-hoz hasonlóan a G7-et is közel kávamentes OLED panellel szerelik, elérhető lesz az írisz alapú azonosítás, a dupla kamerarendszer pedig már szinte nem is kérdés.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG V30 - vezércsel

    A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.

  • Az LG G7 már friss SoC-vel érkezhet

    A G6 nem várta meg a Snapdragon 835 globális elérhetőségét, a G7 viszont annak a folytatásával futhat be, iparági pletykák szerint.

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

Hirdetés