Két marokkal szórja a Realme a GT2 Explorer infómorzsáit

Világelső lesz új generációs mobilmemóriában, a kijelző sem fog spórolni.

A mai napig a középkategória egyik ár/érték bajnoka a Realme GT Master Edition, és gőzerővel készül a folytatása. A mostanában emlegetett, Snapdragon 8+ Gen 1-gyel várt telefon viszont egy másik modell, a GT Master Explorer Edition utódja lesz.

[+]

A magasabb árfekvésű telefon július 12-én indít Kínában, és egyelőre kérdéses, eljut-e hazánkba, akad mindenesetre bőven érdekesség a specifikációjában, melynek részleteit két marokkal szórja a gyártó. A GT 2 Master Explorer lesz az első LPDDR5X RAM-mal szerelt telefon, persze kérdéses, egy mobil mennyire tudja majd kihasználni a 8,5 Gbps-os sávszélességet. Fontosabb lehet a 20%-kal alacsonyabb fogyasztás. A sebességet az UFS 3.1 szabványú tároló is garantálja.

[+]

Kijelzőoldalon sem kell az új Explorernek szégyenkeznie: közel kávamentes, 120 Hz-es HDR10+ AMOLED panelt kapunk 10 bites színmélységgel és 16 ezer lépésben változtatható automatikus és kézi fényerővel, amihez szemkímélő mód is tartozik. Az alsó keret mindössze 2,37 mm-es lesz, felül viszont marad a kameralyuk képernyőbe épített megoldás helyett. A hátlap ezúttal is karakteres lesz, három optikával.

Előzmények

Hirdetés