Marshmallow frissítést kapott az Asus Zenfone 2 Laser

A tajvani gyártó kiadta a legújabb, Marshmallow rendszerfrissítését a Zenfone 2 Laser készülékekre, így a tulajdonosok már elméletileg vezeték nélkül, egy érintéssel frissíthetnek, ha rendelkezésükre áll Wi-Fi hálózat. A legfrissebb Androidon kívül a tulajdonosok annak is örülhetnek, hogy több szabad helyük marad a készüléken, hiszen rengeteg olyan alkalmazás került a kukába, amit a felhasználók jelentős része valószínűleg ki sem nyitott. Ilyen például az Omlet, az ASUS Backup, a Dr. Safety, a What's Next, a Party Link, a Remote Link, a PC Link, a Yahoo Shopping, az EZ Ding, a TripAdvisor, a Zinio, az iReader, a Dr. Eye, a Puffin Browser, a Mirror, az ASUS Email, az ASUS Calendar és az ASUS Messaging (helyette viszont lesz Google Calendar és Google Messnger).

A Zenfone 2 Laser a kamerára gyúrt rá
A Zenfone 2 Laser a kamerára gyúrt rá, végre megkapta a legfrissebb Androidot is. [+]

Természetesen, ha valaki hiányolna a fenti programok közül bármit, a Play Áruházból továbbra is ingyenesen beszerezhetőek maradnak ezek, viszont a memóriakártyára nem tud alkalmazást telepíteni a kütyü a legújabb ROM-mal, így mindenképpen érdemes jól sáfárkodni a 16 gigabájtos belső tárolóval.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Asus Zenfone 2 Laser - korrekciós műtét

    Járt már nálunk öthüvelykes Zenfone 2, a Laser utótagú ZE500KL azonban több lézeres ráncfelvarrásnál: a nagy felbontású kamera és a gyors autófókusz mellett a méretek is az előnyükre változtak.

  • Windows 7-et és 8-at telepítettek a Zenfone 2-re

    Az XDA Developers egyik felhasználójának sikerült az x86-os architektúrájú ASUS Zenfone 2-re feltenni a Microsoft operációs rendszerének két változatát.

Hirdetés