Marshmallow frissítést kapott néhány korábbi Sony csúcsmodell

A Sony háza táján mostanában több újdonság is felütötte fejét, az Xperia Z2 (D6503), Z3 (D6603) és Z3 Compact (D5803) tulajdonosok biztosan örülni fognak annak a hírnek, hogy most már nekik is elérhetővé vált az Android Marshmallow, méghozzá a 6.0.1-es rendszer alapjain. A 23.5.A.0.570 build számot már ismerhetjük az utolsó bétából, ugyanezzel fut a végleges kiadás is. Régiónként és operátoronként eltérő lehet az, hogy kinek mikor jelenik meg a frissítésre figyelmeztető ablak a telefonján, bátrabbak viszont FTF fájlból is telepíthetnek, ezek itt érhetők el.

Sony Xperia Z2
A Sony Xperia Z2-t körülbelül két éve teszteltük, akkor még Android 4.4.2-es verzióval. [+]

A gyártó a Twitter csatornáján is büszkélkedik, de nem a fenti frissítésekkel, hanem az Xperia Z5 Premium névre hallgató, 4K kijelzővel felvértezett csúcskészülékükkel, ami mostantól rózsaszínben is megvásárolható, ezzel főleg a hölgyek kedvence lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia Z5 Premium Dual - pixelmánia

    A Sony a világon elsőként kínál 4K felbontású mobilkijelzőt a csúcsmodell Z5 Premium jelzésű kivitelében. Tesztünkben megnéztük ezt és a többi különbséget a normál változathoz képest.

  • Sony Xperia Z3+ - nem lépett szintet

    A Sony Xperia Z3 javarészt már csak egy finomhangolás volt, de úgy tűnik, hogy a japán gyártó még a ráncfelvarrást is tudja ráncfelvarrni, nemrég előálltak a Z3+-szal.

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

Hirdetés