Marshmallow rendszert kap az LG Zero

Dél-Koreában Class névre hallgat az a telefon, amit mi itthon LG Zero néven ismerhetünk: a nálunk februárban járt, középkategóriás mobil nem volt rossz, de sok apró hibája, és a borsos kezdőára miatt nem hódított el tőlünk semmilyen plecsnit. Mi természetesen az Android 5.1.1-es verziójával próbáltuk ki a kütyü funkcióit, most viszont úgy tűnik, hogy frissülni fog a mobil, legalábbis Dél-Koreában már elérhető az Android 6.0, ami nem csak a verziószámban tér el a korábbi rendszertől, hanem számos optimalizálást hordoz magában, illetve a kezelőfelülete is számos ponton megváltozott.

Marshmallow rendszert kap az LG Zero

Állítólag fejlődött a Knock Code és szinte az összes gyártói alkalmazás, az értesítési rendszerben már blokkolhatunk egyénileg alkalmazásokat, illetve nem elhanyagolható változás, hogy az automatikus fényerőállítás is a changelog része, amivel komoly hiányosságot pótoltak. A gyártói honlapon elérhetőek már a telepítéshez szükséges fájlok, de állítólag a vezeték nélküli telepítés is működik. Arról még nincs információink, hogy itthonra mikor jut el a frissítést jelző ablakocska.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG Zero - házi fecske

    A Távol-Keleten még Class néven debütáló készülék a fém burkolattal cégen belül lavinát indíthat el. A gond nem a külsővel, hanem a középkategóriás felszereltség mellé szánt árazással van.

  • Zero néven jön Európába az LG Class

    A dél-koreai vállalat terméke az öreg kontinensre érkezik, ami a fém borítás és a középkategóriás felszereltség mellé kicsit borsos árat kapott.

  • Képeken látható az LG Class

    A készülék a kiszivárgott specifikációk alapján nem a phablet kategóriában versenyez, és elvileg Snapdragon 410 chipset hajtja majd.

Hirdetés