Más néven új tagja lehet az ikonikus RAZR családnak?

A Lenovo TechWorld június 9-én kezdődik, és számos érdekes bejelentésre számíthatunk, ahogy a cég fogalmazott, "úttörő kasszasikereket" mutatnak majd be a Moto sorozatban. A kínaiak pedig nem szoktak a levegőbe beszélni, most például egy előzetes videót tettek közzé, melyben visszaugrunk a kétezres évek elejére, amikor a sulikban a Motorola RAZR V3 kinyitható telefon volt menő. A kisfilm végén már az előbb említett dátum szerepel, méghozzá a Moto logóval együtt, vagyis nem kizárt, hogy az ikonikus sorozat folytatást kap.

A pletykák, mint mindig, most is segítenek abban, hogy nagyjából mire lehet számítani. A hírek szerint a Moto X família véget ér, ennek helyét a Moto Z veheti át, ami a RAZR vonalat viheti tovább, és első tagja a legvékonyabb mobil címére pályázik majd, a maga 5,2 milliméteres karcsúságával. Ennek a modellnek a neve lehet majd a Vector Thin, ami Snapdragon 820 chipsettel, 4 gigabájt RAM-mal, 5,5 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel, 13 megapixeles kamerával, és 2600 milliamperórás akkumulátorral láthat napvilágot. Lesz még egy termék, ami Vertex névre hallgat, és 5,5 inches, Full HD-s megjelenítővel, Snapdragon 625 SoC-vel, 2 gigabájt RAM-mal, 16 GB-os tárhellyel (lesz 3/32-es variáns is), 16 megapixeles fényképezővel és 3500 milliamperórás teleppel kerülhet fel a boltok polcaira.

Ugyan specifikációk terén különbözik a két telefon, az egyedi csatlakozók mégis összeköthetik őket, hiszen a szóbeszédek szerint különféle kiegészítőkkel támad majd a Lenovo, ahogy azt az LG a G5-nél ismert Friends tartozékokkal tette.

Előzmények

Hirdetés