Másik iPhone-t támaszthat fel a következő SE

Az Apple komolyan veszi az újrahasznosítást: egykori sikertermék köntösében térhet vissza a következő belépőmodell.

Hiába az ósdi forma, a sok káva vagy a többi modell esetében már rég elhagyott, ám fürge ujjlenyomat-olvasó: az Apple olyan jól egyberakta a harmadik iPhone SE-t, hogy apró méretével, remek sebességével, komplett ökoszisztémájával és 5G-s chipjével az egyik, ha nem a legjobb választás a kompakt kategóriában.


(forrás: Frontpagetech / Jon Prosser / Ian Zelbo) [+]

A 4,7"-es panel persze parányi a sok tepsi között, és jóval apróbb, mint a még kisebb termetű, ám vékonyabb keretet kínáló iPhone 13 Mini a maga 5,4"-es megjelenítőjével. Ám van egy kis bökkenő: az utóbbi szériát elkaszálta az Apple.


(forrás: Frontpagetech / Jon Prosser / Ian Zelbo) [+]

Most úgy tűnik: logikus stratégiával: az iPhone SE 4. generációja az iPhone XR méretében és formájával érkezhet, egyedül képviselve az idézőjeles belépőszintet az almás világban, tudta meg Jon Prosser és a Frontpagetech, amely mindjárt rendereket is gyártott a kéminformációk alapján.


(forrás: Frontpagetech / Jon Prosser / Ian Zelbo) [+]

A harmadik SE után persze nem volna meglepő az újabb újrahasznosítás, és sokan szerették megfizethetőbb áru iPhone XR-t, melynek egyke hátlapi kamerája is visszatérhet. A 6,1"-es panelhez viszont jóval méretesebb ház tartozhat, mint a korábbi SE és Mini változatokhoz, azaz a valódi kompakt méret ugorhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés