Hirdetés

Akciófigyelő: Mától rendelhető elő Európában a Black Shark 4 Pro

A tavalyi gamer széria Pro verziója végül megérkezett Európába is, kedvezményes áron rendelhető elő a spanyol Goboo oldaláról.

A Black Shark tavaly mutatta be a 4-es szériát, az alapmodell már járt nálunk és a hazai kínálatban is megtalálható, a Pro-ra viszont picit várni kellett, konkrétan egy évet, de a tavalyi csúcshardver nyilván ma is érvényes ajánlat, az időeltolódás pedig előnyt ad a terméknek az árversenyben. Főleg, hogy kedvezményesen rendelhető elő a spanyol Goboo oldaláról.


[+]

Az előrendelés ma reggel óta aktív, az értékesítés pedig pénteken indul. Az első száz előrendelő Black Shark Lucifer T1 fülest is kap a kedvezmény mellé. A 8/128 GB-os alapkiszerelés a promócióban 499 euróba kerül (178 ezer forint), a 12/256 GB-os memóriacsomag pedig 599 euróért (213 ezer forint) választható. A 80 eurós (kb. 28 ezer forint) kedvezmény érvényesítéséhez az előrendelés ideje alatt 20 euró (kb. 7100 forint) előleget kell kifizetni, február 25-én rendezni a fennmaradó összeget és várni az előreláthatólag március 7-i kézbesítést.


[+]

A Goboo a Black Shark hivatalos partnere, a készüléke 2 év hivatalos gyártói garanciával rendelkeznek és jogosultak terméktámogatásra, fizetni biztonságosan PayPallal lehet, a szállítás ingyenes,  érvényes a 14 napos, indoklás nélküli elállási jog, az ár pedig tartalmaz minden adóterhet, így a fenti árak már bruttó összegek.

Azóta történt

  • Black Shark 4 Pro - cápamese

    A Black Shark 4-es szériája nem kifejezetten friss, az alapmodell már járt nálunk, de a 4 Pro jelzetű fekete cápa csak most úszott be a hazai vizekre.

Előzmények

Hirdetés