Még egy OnePlus Nord variáció várható

A Nord SE Indiában és Európában fog bemutatkozni valamikor a OnePlus 9 után, jövő tavasszal.

A OnePlus nyáron mutatta be a középkategória felső szegmensébe szánt Nordot, a széria "T-modellje" pedig a OnePlus Nord SE lehet, ami az Android Central forrásai szerint valamikor jövő tavasszal mutatkozik be a OnePlus 9-et követően. A számozással és T jelzettel ellátott OnePlus csúcsmodellekhez hasonlóan az SE lehet a Nord széria továbbfejlesztett utódja, ami alapvonalakban megegyezik az eredeti verzióval, de integrálja az idő közben bevezetett, fejlettebb technológiákat.


[+]

A Nord SE legjellegzetesebb újdonsága a OnePlus 8T-vel bevezetett 65 wattos gyorstöltés lehet, az akkumulátor pedig 4500 mAh-ra nő. Én megkockáztatnám, hogy az AMOLED panel képfrissítési frekvenciáján is húznak egy kicsit, amiben alapvetően ki is fognak merülni a Nord SE újdonságai, mivel a lapkakészlet valószínűleg marad a Snapdragon 765G.

Előzmények

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

  • Két új OnePlus Nord érkezett

    A Nord N10 5G és a Nord N100 a hazai boltokban is megvásárolható lesz november elejétől.

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

Hirdetés