Még mindig él a Gear S3 és a Gear Sport terméktámogatása

A négy, illetve három évvel ezelőtti modellek továbbra is számíthatnak frissítésre. A jelenlegi új funkciókat is jelent.

A Samsung 2016-ban mutatta be a Gear S3-at, amit a Gear Sport követett, az eszközök tehát nem hogy nem valami frissek, de az iparágban szinte őskövületnek számítanak a maguk négy, illetve három évével. Ettől függetlenül a Samsung még mindig csiszolgatja a rendszert, valószínűleg leginkább azért, mert a készülékeken futó S Voice szolgáltatás június elsejével megszűnik és a Bixby veszi át a helyét.

Tehát a legfőbb változás a Samsung új intelligens asszisztensének integrációja, ami ugyanúgy hallgat szóbeli utasításokra és képes végrehajtani feladatokat, mint az újabb modellek esetében. Ha már arra jártak, csaptak a csomaghoz új emotikonokat, komfortosabbá tették a gyorskapcsoló panel szerkesztését, javítottak az alváskövetésen, a Healthben elérhető lett a köridő regisztrálása biciklizés és futás eseténb és elérhetővé tették a kezdőképernyőn az aktuálisan háttérben futó appok ikonját, amit megérintve minden további nélkül meg is nyílik, még kényelmesebbé téve a rendszeren belüli navigációt és a készülék kezelését.

Azóta történt

Előzmények

  • Három Samsung óra vált One UI-ra

    A Galaxy Watch, a Gear S3 és a Gear Sport is megkapja a termékeken átívelő Samsung felületet.

  • Jobb üzemidőt ígér a Gear S3 frissítés

    Kanadában bukkant fel először az a Tizen 3.0-ra érkező javítócsomag, ami orvosolhatja a Samsung okosóra gyors merüléséi gondjait.

  • Samsung Gear Sport - új körrekord

    Radikális változások helyett a Gear Sport olyan apró előrelépéseket hoz, mint az 5 ATM minősítés az úszáshoz és a hölgyeknek kedvezőbb, karcsúbb kialakítás.

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

Hirdetés