Még nem is kapható a Gear S3, de a Samsung szerint sokat el fognak adni belőle

Az újságírók és a felhasználók részéről is kellemes fogadtatásban részesült a berlini IFA kiállításon bemutatott Samsung Gear S3 okosóra, ami többek között a beépített mikrofonnak és hangszórónak, valamint a konkurens termékeknél jobb, várhatóan 3-4 napos üzemidőnek köszönhető. A friss Tizen operációs rendszerrel szerelt eszköz érkezésére még közel egy hónapot kell majd várni, ezt követően válik elérhetővé a legtöbb piacon.

Állítólag nem csak elegáns, hanem strapabíró is.
Állítólag nem csak elegáns, hanem strapabíró is. [+]

A Samsung pedig úgy tűnik, hogy nagyon bízik a termék sikerében, függetlenül attól, hogy időközben az Apple is bemutatta a legújabb generációs okosóráját, amelyik amúgy szintén sokat fejlődött. A jelenlegi tervek szerint az eladási számokat 60 százalékkal növelik a teljes viselhető eszközös portfólióhoz képest, bő 5 millió példány értékesítését tervezik, bár az még nem egyértelmű, hogy ezt milyen időszakban kell érteni; valószínűleg a termék teljes életciklusában. A koreai gyártó amúgy tavaly 3,1 millió viselhető eszközt adott el összesen.

Előzmények

  • A vártnál korábban befuthat a Gear S3

    Az új Samsung okosóra a koreaiak berlini eseménye előtt bemutatkozhat, míg a show-n a Tab S3-ról hullhat le a lepel.

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés