Még több színben jöhet a Mi 6

Két napja mutatkozott be a Xiaomi Mi 6, ami elsődlegesen a kiemlkedő hardverese teljesítményével és az ehhez tartozó, remek ár/érték arányával hívja fel magára a figyelmet, és szinte biztos, hogy az első hónapokban annak is örülni kell, ha valaki hozzájut a termékhez, a TENAA közleménye alapján azonban lehet, hogy komoly színválaszték van kialakulóban. A Mi.com jelenleg négyféle külsőt mutat: a lenti képen is látható normál variánsból ott van a fekete, a kék és a fehér, a kerámiás változat pedig aranyozott kamerakerettel hívja fel a magára a figyelmet, egyébként csupán néhány árnyalattal tűnik mattabbnak az eredeti feketénél.

A Mi.com oldalon jelenleg négy színben látható a Mi 6: fényesfekete, kék, fehér és a különleges, fekete, kerámiaborítású változat
A Mi.com oldalon jelenleg négy színben látható a Mi 6: fényesfekete, kék, fehér és a különleges, fekete, kerámiaborítású változat [+]

A TENAA ezzel szemben az alábbiakat sorolja fel: arany, világosszürke, ezüst, fehér, fekete, rózsaszín, pezsgőarany, fekete, sötétszürke, cseresznyevirág és kék. Ez a felsorolás persze nem garantálja, hogy tényleg minden árnyalat piacra kerül, nemzetközi szinten végképp nem, ettől függetlenül jó hír lehet, hogy a jövőben nem csak a megszokott színekben lehet majd Mi 6-ot venni.

Azóta történt

Előzmények

  • Ismét előkerült a Xiaomi Mi 6 Plus

    A tegnap bemutatott Mi 6 értelemszerűen remek készülék, az 5,15 hüvelykes képátló azonban a phabletek kedvelőinek kevés lehet. Rövidesen jön a megoldás.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés