Megérkezett a Galaxy Tab A (2016) S Pennel felszerelve

A Galaxy Tab A 2016-os frissített kiadása összességében nem okozott csalódást, de némi extrát elvártunk volna az árkategóriát indokolandó. A Note 7 funkcionalitásával bíró S Pen például pont olyan tulajdonság, ami kiemelné a nem is túl nagy számú versenytárs közül és végső érvként szolgálhatna a Tab A (2016) mellett. De mint sejthető, az ilyesfajta extra, mint általában feláras.


[+]

A specifikáció a szükséges, de minimális mértékben változott az alapmodellhez képest, így továbbra is az Exynos 7870 teker a remekül összerakott házban, viszont ezúttal 3 GB rendszermemóriával kiegészítve, amire a Note 7 stylus funkcióinak kielégítő működéséhez valószínűleg szükség is lesz.


[+]

A méretek maradtak, az 1920 x 1200-as felbontás ezúttal is 10,1 hüvelyken oszlik el, és maradt a 7200 mAh-s, egyébként kifejezetten jól teljesítő telep is. A kapacitív tollal megtoldott tablet valószínűleg 4G képes kiadásban is elérhető lesz, addig is 120 ezer forintnak megfelelő helyi valutáért tehetik magukévá a koreai vásárlók.

Előzmények

Hirdetés