Megérkezett a Honor Magic Vs

A Honor hajlítható modelljének új generációja kisebb, könnyebb és valamivel erősebb lett.

Két kivitelben mutatta be a Honor hajlítható készüléke új generációját, de mindössze a színvariációkban mutatkozik eltérés. A Honor Magic Vs azúrkék, narancs (műbőr hátlap) és fényes fekete színben választható 8 vagy 12 GB rendszermemóriával és 256 vagy 512 GB belső tárhellyel, míg a Vs Prestige Edition kizárólag 12/512 GB-os memóriacsomaggal kerül forgalomba arany színben texturált hátlappal, illetve arannyal díszített fekete verzióban. Ezt leszámítva nincs különbség a sima és a presztízs modellek között.

Honor Magic Vs Prestige Edition Phoenix Feather Gold
Honor Magic Vs Prestige Edition Phoenix Feather Gold [+]

A Honor Magic Vs valamivel kisebb és könnyebb (261 gramm) lett, mint az Magic V, ezzel együtt belefértek a megszokott méretű kijelzők, az akkumulátorkapacitás viszont 5000 mAh-ra nőtt. Ehhez 66 wattos gyorstöltés tartozik, ami 46 perces töltési időt jelent. Visszatérve a megjelenítőkre, papíron úgy tűnik, nincsen változás, a belső, 10-bites flexibilis OLED panel 7,9 hüvelyken terül el 2272 x 1984 pixeles felbontással és 90 Hz-es képfrissítéssel, a külső megjelenítő pedig maradt 6,45 hüvelyk, 120 Hz-en FHD+ felbontás és HDR10+ támogatás mellett, a képarányok viszont picit módosultak, így belül 10,3:9-et látunk, kívül pedig 21,3:9-et, ami még mindig jóval közelebb áll egy hagyományos készülék arányaihoz, így a bevitel és kezelés valószínűleg továbbra is kényelmesebb, mint a Galaxy Z Fold modellek esetében.


[+]

A Snapdragon 8 Gen 1-et a Snapdragon 8+ Gen 1 váltja a központi feldolgozóegység szerepében, a kameraszettet pedig kölcsönvették a Honor 70 Pro-tól, így a hátlapon egy 54 megapixeles Sony IMX800 főkamerát találunk, amit egy optikai képstabilizálással támogatott, 8 megapixeles telefotó egység kísér háromszoros optikai zoomot kínálva, illetve egy szintén 50 megapixeles, autofókuszos ultraszéles látószögű kamera, ami a makrókamera szerepét is betölti.

Az adatkapcsolati képességek természetesen csúcskategóriásak, adott az 5G-kapcsolat mindkét nanoSIM-kártyán, van NFC, WiFi 6, USB 3.1-es szabványú Type-C csatlakozó Display Port támogatással, DTS:X Ultra Audio, Bluetoth 5.2 BLE, SBC, AAC, LDAC, aptX és aptX HD támogatással, a dobozban pedig megtaláljuk a megfelelő Honor SuperCharge töltőfejet, illetve egy bőr tokot. A készülék a frissen bejelentett MagicOS 7.0 rendszerrel dolgozik, de még Android 12-es alapon.


[+]

A kapacitív érintőceruzával való bevitelt is támogató Honor Magic Vs egyelőre csak Kínában mutatkozott be, ott a legszerényebb verzió 411 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül 8/256 GB-os memóriacsomaggal, a 12/512 GB-os modellért pedig éppen csak kicsit kevesebb, mint fél millió forintnyi helyi pénzt kell adni. A Magic Vs valószínűleg a nemzetközi piacon is elérhető lesz, természetesen Google szolgáltatásokkal kiegészítve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés