Megérkezett a Moto Z3 Play

Ahogy azt a meghívó alapján sejthettük, a mai napon bemutatkozott a Moto Z3 Play. A készülék, akárcsak az utóbbi időszak Z-szériás tagjai, kompatibilis az összes hátlapi Moto Moddal, a folyamatosan bővülő moduláris platformnak köszönhetően csinálhatunk belőle zoomkamerát, többféle hangszórót, játékkontrollert vagy akár hordozható projektort.


[+]

Előlapjára 6 hüvelykes Super AMOLED kijelző került 18:9-es képaránnyal, az elődöknél jóval kisebb kávákkal, ezzel párhuzamosan a mobil oldalára költözött ujjlenyomat-olvasóval.


[+]

A hardveres alapokat a Qualcomm kölcsönözte, a Snapdragon 636 chip nyolcmagos processzora Kyro 260 magokat kapott, grafikus gyorsítója pedig az Adreno 509. 32 és 64 GB-os változat is van belőle, de mindkettőhöz 4 GB RAM tartozik.


[+]

A dupla hátlapi kamera fő egysége 12 megapixeles, f/1,7-es lencsével és dual pixel autofókusszal, de van egy másodlagos, 5 megapixeles egység is a különféle effektek előállításához. A hátlapi villanó duplatónusú, elöl azonban csak a kijelző lesz a fényforrás. Szelfik 8 megapixelben készülnek.


[+]

A 3000 mAh kapacitású akkumulátor 15W-os TurboPower töltéssel képes rövid idő alatt alaposan feltölteni a telefont. A szoftver az Android Oreóra épül, és ahogy azt megszokhattuk, egy szinte teljesen nyers rendszert látunk magunk előtt, néhány motós kiegészítővel. Egyelőre amerikai árat lehet tudni, ami egy akkumulátoros kiegészítővel együtt körülbelül 135 000 forintnak megfelelő 499 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés