Megérkezett az AirPods 3

3D spatial audio, egyedi EQ, MagSafe-töltés, 6 órás üzemidő és vízállóság jellemzi az újdonságot, viszont a kialakítás maradt a régi.

Megmaradt a hagyományos, úgynevezett earbud kialakítás az új AirPods esetén, az in-ear megoldás továbbra is a Pro verzió privilégiuma, viszont rengeteg újdonság került az elérhető árú Apple TWS-be. Az új, alacsony torzítású Apple hangkeltő mellé a gyártó által biztosított, egyedi, adaptív, személyre szabott hangszínszabályzó köti össze a fülhallgatót a felhasználójával, és bejött a képbe a 3D spatial audio  ami méginkább térhatású élményt csinál a hagyományos sztereóhoz képest, beépített szenzorai segítségével pedig a fejünk pozícióját is folyamatosan figyeli, és dinamikusan tud változni ahhoz képest, hogy épp hogy tartjuk a fejünket.

Az AirPods harmadik generációja vízálló kivitelt kapott, és fejlődött az üzemidő is: 6 óra zenehallgatásra képes a füles egy huzamban, de a töltőtok gyorstöltési funkciójával 5 perc alatt további 1 órányi zenehallgatást is bele tudunk tölteni , a tok pedig már nem csak a sima vezeték nélküli, de a MagSafe-et is támogatja.


[+]

Továbbra is lehet kérni személyre szóló gravírozást a tokra, ha valaki erre vágyik, ami pedig szinte természetes, hogy az Apple-kütyükkel villámgyorsan megy a csatlakoztatás, és hogy az érintésvezérlés is pöpec lehet, ez utóbbit egy külön bemélyített részen keresztül lehet nyomkodni a füles szárán. Amerikában jövő héttől lehet kézhez kapni a fülhallgatót, a 179 dolláros nettó árára már csak néhány százaléknyi állami adó terhelődik, ehhez az 55 ezer forinthoz képest itthon valamelyest markánsabb árcímkével kell számolni. Az AirPods 2 ára kinn nettó 40 ezer forintnyi 130 dollárra csökkent.

Frissítés: megérkezett a magyar ára is, ami 74 990 forint. A második, tehát előző széria jelenleg 52 990 forintba kerül az Apple oldalán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Apple AirPods 3 - az earbudok királynője

    Továbbra sem az árversenybe száll be, viszont az in-ear kialakítástól visszahúzódó felhasználóknak ad egy nagyon komplex, kerek TWS-megoldást, a szokásos Apple-minőségben.

Előzmények

Hirdetés