Megérkezett az Android Nougat a Honor 6X-re

Rutinszerűen hozta a kötelező köröket és az előnyös ár/érték mutatót a Honor 6X, amely hardveresen és üzemidőben egyaránt jól szerepelt, a fém hátlapra pedig az ujjlenyomat-olvasó mellett még a dupla kamera is odafért. Az 5,5 hüvelykes phablet Android 6.0-n alapuló EMUI 4.1-gyel futott be pár hónapja, és a gyártó már akkor megígérte, nem kell sokat várni a 7.0-s / 5.0-s frissítésre. A vártnál azért egy kicsit több türelemre volt szükség, hiszen márciusból végül május lett, ám az AndroidCentral szerint mindennek vége: megindult az update közzététele.


Mi még Android 6.0-val teszteltük a Honor 6X-et, most viszont 7.0-ra frissül [+]

Ez persze nem jelenti azt, hogy az Ön készüléke is azonnal jelez. Egyfelől nem biztos, hogy Önnek Honor 6X-e van, másfelől régiónként fokozatosan, egyre több kiszerelésre szoktak ezek a frissítések megérkezni, így pár nap türelemre azért még szükség lehet. Az EMUI 5.0 egységes megjelenéséről, hasznos funkcióiról és az Android N-nel érkező, kétablakos módról többek között itt írtunk részletesen.

Előzmények

  • Honor 8 Pro - déjà vu

    A sokadik Kirin 960-as phabletet teszteljük, ám mind közül a legolcsóbbat. A 6/64 GB-os RAM/tárhely kombináció önmagában előnyös, a QHD kijelző és a mellékelt VR-megoldás pedig kellemes extra.

  • Márciusban jön a Nougat a Honor 6X-re, de már kipróbálható

    Elindult a dupla kamerás Honor phablet és a Huawei Nova Plus EMUI 5.0-s verziójának nyílt béta tesztje, heteken belül kész a végleges.

  • Honor 6X - tripla dupla

    Három kamera, két SIM és egy roppant takarékos SoC biztosít a felső-középkategóriás phabletnek remek alapokat, amire a Honor 6X fémházzal, bőséges memóriával és tárhellyel, valamint méretes teleppel és barátságos kezelülfelettel építkezik.

  • A Honor 6X sem marad ki a frissítésből

    A gyártó dupla kamerás készüléke került fókuszba a CES-en tartott sajtórendezvényen, ahol több fontos információ is elhangzott.

Hirdetés