Megérkezett az öreg kontinensre a Honor Magic4 Lite

Honor X30 és Honor X9 5G néven már ismerhetjük a készüléket, az európai piacra Honor Magic4 Lite-ként futott be.

Szép csendben megkapta a Honor Magic4-széria a Lite változatot is a csúcsgépek után. Egyelőre csak Franciaországban érhető el a készülék 6/128 GB-os kiszerelésben, kék, szürke és fekete színekben a gyártó weboldalán. Ahogy arra számítani lehetett, a mobil egy az egyben ugyanaz, mint az egyes régiókban X9 5G-ként vagy a Kínában X30-ként árult telefon, a kínai változattal összehasonlítva az egyetlen különbség, hogy előre telepítve ott vannak a Google Play szolgáltatások a Magic4 Lite-on.

(forrás: Honor) [+]

A telefont a Snapdragon 695 hajtja, ehhez jön a 6 GB RAM és a 128 GB háttértár, mely nem bővíthető. A kijelző 6,81 hüvelyk átmérőjű, IPS LCD panelről van szó, ami 2388 x 1080 pixeles felbontást és 120 Hz-es képfrissítést kínál. Az ujjlenyomat-leolvasót jobb oldalt, a bekapcsoló gombban kell keresni.


(forrás: Honor) [+]

Bár a hátlap úgy van kialakítva, mint a többi Magic4-nél, itt elég fapados kamerarendszert kínál a Honor, de a kép alapján legalább jó nagy dudorral. A főkamera 48 megapixeles felbontású, emellé egy 2 megapixeles makró és egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő jut. Az előlapra egy 16 megapixeles szenzor került, ezt egy apró lyukba vágva találja meg felül középen a szem.


(forrás: Honor)

Az akkumulátor 4800 milliamperórás, a gyári töltőfejjel és kábellel 66 wattos sebességgel lehet feltölteni. A Honor szerint így elég fél órát töltőn lennie a mobilnak és 0-ról 80%-ra tölt a telep. A töltés USB-C csatlakozón keresztül intézhető, mellette sajnos nincs 3,5 milliméteres fülhallgató jack, csak a SIM-tálca. Az ár egyelőre kérdéses, 275 és 300 euró közé várható a készülék. A Magic4 Lite mellett egy új Honor készülék is bemutatkozik hamarosan, Kínában a Honor Play 6T-vel bővül majd a fiatal gyártó kínálata.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés