Megerősítette a Google a Pixel 4 négyzetes kamerarendszerét

Váratlan fordulat: annyi dizájnkoncepció kiszivárgott, hogy a Pixel 4 gyártója is hozzátette saját képanyagát. A forma ezzel tulajdonképpen hivatalos.

Pixel 4 és Pixel 4 XL lesz, ezt eddig is sejtettük, most viszont már hivatalos a dolog, a Google hardveres szekciója ugyanis megunva, hogy mindenkinek van Pixel 4 renderképe, és közzétette sajátját, lényegében megerősítve a hátlapi, négyzetes kameraelrendezést.

Szüksége is van egyébként a Google-nek az izgalmak fokozására és a bizalom visszaszerzésére, mert amikor a Pixel 3 XL noccsmány előlapjával tavaly ugyanilyenkor kiszivárgott, sokaknak arcára fagyott a vigyor.

Azt egyelőre még nem tudni biztosan, hogy a Pixel 4 XL megszabadul-e a bevágástól, esetleg kameralukra cseréli vagy motorikus szelfirendszerre, az viszont jól látszik a hivatalos képeken, hogy legalább két optika lesz hátul, dupla LED villanóval és további szenzorokkal (felül talán ToF egység lapul).

A második és harmadik renderképpel már visszaeveztünk a felhasználói anyagokhoz: Ben Geskin például három oldalt kávamentes formával várja az előlapot. így megmaradhat errefelé a dupla kamera. Elképzelhető egyébként, hogy a ToF rendszer az előlapon is felbukkan. Alul Jonas Daehnert picit elegánsabb elképzelése látható a hátlapról.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés