Megfelezi a képfrissítést a K30 Pro?

A sima Redmi K30 120 Hz-es képfrissítést kínált, a Snapdragon 865-tel szerelt csúcsvariáció azonban 60 Hz-re válthat.

A Redmi K30 5G volt megjelenésekor a legolcsóbb ötödik generációs mobilhálózati modemmel szerelt készülék, és mivel tavaly a K20-ból mifelénk Xiaomi Mi 9T, a K20 Próból pedig Mi 9T Pro lett, kíváncsian várjuk, eljut-e az előbb jelzett telefon hazánkba, illetve a K30 Pro néven várt csúcskiszerelés a magyar boltokba.

Persze még a Mi 10 sem érkezett meg, a világszintű egészségügyi helyzet ugyanis közbeszólt, ám Kínában már újraindult az élet, és ezt jelzi az is, hogy öt nap múlva, jövő hét kedden bemutatkozik a Snapdragon 865-tel és 5G képességekkel felvértezett K30 Pro, motorikus szelfikamerával, amely vétlen vagy szándékos eldobáskor gyorsan becsukódik.

(forrás: Weibo) [+]

A OnePlus 7T kétségtelenül megnyerő hátlapi formáját ismétlő dizájn négy optikával is mutatós, a türkizkék variáció mellett pedig a lila és a fehér variáns is kellően figyelemfelhívó. Egy dologban visszaléphet azonban a K30 Pro alapváltozatához képest: a K30 120 Hz-es IPS panelt kínál, a csúcsvariáns viszont 60 Hz-es AMOLED megjelenítőre válthat, továbbra is FHD felbontáson, írja a GSM Arena.

A K30 Pro hatékony hőelvezetést ígér
A K30 Pro hatékony hőelvezetést ígér (forrás: GSM Arena)

Persze, ha a képminőség remek lesz, ez keveseket fog eltántorítani, főleg, ha a csúcssebességhez és az UFS 3.1-es tárolóhoz kellemes árcédula társul. Felbukkant végül egy összehasonlítás a Honor V30 Pro és a Redmi K30 Pro között, az utóbbi remek hőelvezető rendszerét terhelés közben demonstrálva – a márka komoly játék közben is hűvös működést ígér. Arra viszont még tippelni se mernénk, hogy a készülék egyszer, talán Mi 10T Pro néven eljut-e hozzánk – ez a következő hónapokban dőlhet el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés