Megint odapörkölhet a LeEco

Néhány hónappal ezelőtt a LeEco (LeTV) volt az első olyan gyártó, aki Snapdragon 820 chipsettel szerelt okostelefont dobott piacra. A cégnél persze azóta sem állt meg a munka, sőt, egyre több képet és információt kapunk a következő zászlóshajóról, ami még az elődmodellen is túltesz. A névválasztás egyelőre még nem ismert, ám a legvalószínűbbek közé a Le 2, a Le 2 Pro, vagy éppen a Le Max 2 tartozik, és nem kizárt, hogy háromféle hardveres kiszerelésben lát majd napvilágot az eszköz.


[+]

A legfőbb különbség a rendszermemória méretében érhető majd tetten, lesz 3, 4 és 6 gigabájt RAM-mal szerelt variáns, utóbbi épp a GFXBench adatbázisában bukkant fel, valaki ugyanis már ezzel a mobillal a kezében futtatta le a teszteket. A készülék előlapján egy 5,5 hüvelykes, QHD, azaz 1440 x 2560 pixel felbontású kijelző tündököl, hátul egy 21 megapixeles kamerával lehet fotózni, 4K-ban pedig videózni. A 64 gigabájtos adattároló is biztosra vehető, mint ahogy a Snapdragon 820 lapkára is nagy tétben lehet fogadni. A várhatóan Android 6.0.1 Marsmallow operációs rendszerrel forgalomba kerülő termék(ek) április 20-án mutatkozhat(nak) be, az árazás azonban nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeEco

Előzmények

  • Április 20-án érkezhet a LeEco Le 2

    Sajtóeseményt tart a fenti napon a LeEco, ahol várhatóan a Le 1s folytatása lesz a főszereplő. A feltörekvő vállalat alelnöke egy kamerafotót is közzétett.

  • Hamarosan érkezik a „LeEco Le 2”?

    A LeEco (korábbi LeTV) mindössze második éve van jelen az okostelefon piacon, máris népes tábor várja a tavaly Le 1 és Le 1s folytatását, amelynek állítólagos fotói most kiszivárogtak.

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

Hirdetés