Mégis erősebb lapkával jön a HTC U12 Life

A HTC U12 Life-ról viszonylag sok információ került már elő, például az is, hogy nem a HTC saját gyártósorán fog készülni, hanem egy bérgyártó rakja össze a szerkezetet a brand számára. Erről azonban egy LlabTooFeR-től származó Twitter poszton kívül pont nem tudunk semmit, a bemutató dátuma viszont hivatalosnak tűnik. Már amennyiben augusztus 30-án valóban a U12 Life mutatkozik be. Ami azért erősen esélyes.


[+]

Az eddigi információk viszont nem teljesen helytállóak, legalábbis a Geekbench adatbázisa szerint a HTC HTC 2Q6E1 kódnevű készülék nem Snapdragon 636-os lapkakészlettel dolgozik. A 6 hüvelykes, szenzorszigettel szerelt, FHD+ felbontású panellel, a 16+5 megapixeles hátlapi kamerákkal és a 3600 mAh-s teleppel kapcsolatban nincsenek fejlemények, az SoC viszont lehet, hogy inkább a Snapdragon 660-as lesz, amihez 4 GB RAM-ot mellékelnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Iskolakezdés előtt befut az U12 Life

    Augusztus 30-án a HTC bemutat valamit, a hatalmas U betű és az eddigi szivárgások alapján pedig szinte garantálható az U11 Life generációs frissítése.

  • Nem a HTC gyártja a kövező HTC mobilt?

    Elképzelhető, hogy az U12 Life bérgyártásban készül.

  • A Pixelre hasonlíthat a HTC U12 Life

    A Google referenciamobiljaihoz hasonlóan kettéosztott hátlappal bukott le a HTC következő középkategóriása. Fontos frissítést kapott a nyomásérzékelős U12+.

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

Hirdetés