Mégiscsak phablet lesz a Mi 5s?

Néhányan még bizonyára emlékeznek a Xiaomi Mi 5s-sel kapcsolatos legutóbbi pletykákra, ami nem meglepő módon a Mi 5 ráncfelvarrott változata lesz. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy a képernyő mérete 5,15 hüvelykes lesz, ám most már a madarak arról csiripelnek, hogy 5,5 inchesre hízhat a képátló, ami már a phablet kategóriába repíteni a modellt.


[+]

További információ, hogy a Full HD felbontás szinte minden valószínűség szerint adott lesz, belül pedig a bivalyerős Snapdragon 820 lapkára, valamint akár 6 gigabájt RAM-ra lehet számítani, és nem marad el az előlapi home gombba épített ujjlenyomat-olvasó sem.


[+]

A Mi 5s vonzereje lehet továbbá a Force Touch technológiával ellátott nyomás- és érintésérzékeny kijelző, amihez valószínűleg különböző plusz funkciókat is társít majd a Xiaomi.

Előzmények

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

  • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

    Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

  • Xiaomi Redmi Note 3 - zártosztályos zseni

    Az ártól kezdve a fémházon át az üzemidőig minden klappol az ujjlenyomat-olvasós, Helio X10-es Redmi Note 3-mal – kivéve a zárt bootloadert, ami Kína határain kívül jelenleg eléggé rossz hír.

Hirdetés