Megjelenési dátumot kapott a Meizu M5s

Noha a Meizu által közzétett meghívó nem részletezi, hogy melyik eszköz kerül bemutatásra a február 15-ére datált eseményen, logikusnak tűnik, hogy a Meizu M5s lesz a reflektorfényben. A tavaly bemutatott, belépő árszintű Meizu M5 aktualizált változata nagyjából megegyező paraméterekkel várható, noha a lapkakészletet az erősebb, de régebbi MT6753-ra cserélték, amelyben a teljesítménycsentrikus magok 1GHz helyett 1,3 GHz-es órajelen ketyegnek.

A memóriakiosztás is szintet lépett, az alapmodell lett 3/32 GB-os, míg az erősebb változat 4 GB rendszermemóriával gazdálkodhat 64 GB belső tárhely mellett. A kijelző felbontása és mérete marad HD 5,2 hüvelyken, valamint az akkumulátorkapacitás sem tér el szignifikánsan, noha a meghívó alapján a Meizu M5s leghangsúlyosabb megkülönböztető jegye a gyorstöltés képességének integrálása. A hivatalos bemutató február 15-én, helyi idő szerint 15 órakor lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Meizu M5s

    Menetrendszerűen rántották le a leplet a Meizu M5s-ről. Már voltak fogalmaink arról, mire számítsunk, bár a specifikáció még mindig nem teljes.

Előzmények

  • Már csak be kell mutatni a Meizu M5s-t

    Középkategóriás kínai mobilról ritkán érkezik annyi információ, benchmark-eredmény, render és sajtófotó, mint a Meizu idei első újdonságáról.

  • Ilyen lesz a Meizu M5s?

    A teljesítményteszt eredmények után képek is érkeztek a várhatóan hamarosan bemutatkozó Meizu készülékhez.

  • A Geekbench is lebuktatta a Meizu M5S-t

    A kínai gyártó idei első készüléke nem hoz forradalmi újdonságot, viszont igazolhatja azt a kiszivárgott roadmapet, amin elég sok érdekesség van.

  • Képeken a Meizu m5 note

    Legalábbis vannak képek, amikről azt állítják, hogy az m5 note van rajtuk, és vannak ismert paraméterek, de mintha már láttuk volna ezeket valahol.

Hirdetés