Megjelent a WatchOS 7 nyílt bétája

Alváskövetés, kerékpáros navigáció, még több testreszabási lehetőség, és számos apróság jellemzi az almás óra történetének első, bárki számára elérhető bétáját.

Ősszel, szokásos időben válik elérhetővé a következő, hetedik főverziós WatchOS, ám addig is ki lehet próbálni a nyílvános bétát, az elsőt az óra történetében. Ez tehát Apple Watch-sorozat első olyan bétaszoftvere, aminek letöltéséhez és telepítéséhez nem kell regisztrált fejlesztőnek lennünk, a követelmény csupán és értelemszerűen annyi, hogy legyen 3-as (2017), vagy annál frissebb Watch a birtokunkban.

[+]

Talán a legtöbbet várt funkció a natív alváskövetés lesz, ami teljesen automatikusan fog működni, és az Egészség alkalmazásba, új lapként épül be, és olyan hasznos dolgokat is kap, mint a 30%-os akkumulátor alatti értesítés, ha már alvásidő közelében járunk. A következő aktivitások közé bekerül a tánc, a kerékpáros navigáció pedig az Apple Maps része lesz. Új szintre lép a 20 másodperces kézmosás-követés, és számos új módon lehet majd testre szabni a kezelőlfeületet, sőt, a felhasználók is megoszthatják saját, jól sikerült watch face-eiket az App Store-on.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés