Megjött a OnePlus 11 első kedvcsinálója

A videón a hátlapi kamerasziget látható, valamint a Hasselblad felirat és a némító kapcsoló.

Kilencedik születésnapját ünnepelte szombaton a OnePlus márka, az évforduló alkalmából pedig a kínai közösségi médiában megosztották a hamarosan bemutatásra kerülő OnePlus 11-es telefon első kedvcsináló videóját.

A rövid videó megerősíti a korábban látott renderképeket: a hátlapon a három kameraszenzor egy nagy, a hátlap szélére tolt körben kap helyet, rajta nagy Hasselblad felirat, mellette pedig a kereten a gomb a készülék gyors némításához. A videón a matt fekete hátlapú készülék látható, a pletykák szerint viszont jön egy matt zöld is majd a OnePlus 11-ből. Az egyelőre kérdéses, hogy a videón látható hullócsillagok új asztrofotós módra vagy műholdas kommunikációs kapcsolatra utalnak.

Állítólag ebben a két színben lesz elérhető a OnePlus 11.
Állítólag ebben a két színben lesz elérhető a OnePlus 11. (forrás: GSMArena) [+]

A telefon bemutatásával párhuzamosan a OnePlus bejelentette, hogy tovább erősödik az Oppóval az együttműködésük, az Oppo állítólag tízmilliárd jüanos befektetést eszközöl a OnePlus márkában, amit a csúcskategóriás eszközök fejlesztésébe és a csúcskategóriás felhasználói élmény biztosítására fognak fordítani. Az Oppo marad a képalkotás és a dizájn fejlesztésének vezetésénél, a OnePlus pedig ráfekszik a hardveres teljesítményre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés