Megkapott egy sor újabb engedélyt a Realme 10 és 10 Pro+

Kínában, a 3C adatbázisában tűnt fel a két új telefon, fotókat is láthatunk róluk.

Egyre több helyen bukkan fel a Realme 10-es szériája, Thaiföld után a gyártó hazai piacán, Kínában is megkapott egy rakás engedélyt a középkategóriás telefon. Egyből kettő változat is, a kínai engedélyeztető hatóságok - a CCC és a TENAA - a Realme 10-et és a Realme 10 Pro+ változatot is bevizsgálták. Ennek eredményeként láthatunk egy-egy fotót a telefonok előlapjáról és hátlapjáról, ez megerősíti a két nagy különálló kör formálta kameraszigeteket, illetve az előlapi képekből kiderül, hogy a Realme 10 Pro+ szélein hajlított kijelzőt kínál majd. Így pedig szinte ugyanúgy néz ki, mint az elmúlt két év Honor vagy Huawei felső-középkategóriásai.

A Realme 10 Pro+ (b) és a Realme 10 (j).A Realme 10 Pro+ (b) és a Realme 10 (j). A Realme 10 Pro+ (b) és a Realme 10 (j). (forrás: TENAA) [+]

A 3C adatbázisa megerősíti a 67 wattos gyorstöltés meglétét is a Pro+ készülékben, viszont ennél többet egyelőre nem tudni meg róla. Vagyis még annyit, hogy az Oppo gyárában készül majd és 5G-képes lesz.

A Realme 10 Pro+ pár tulajdonsága a CCC adatbázisában.
A Realme 10 Pro+ pár tulajdonsága a CCC adatbázisában. [+]

A pletykák alapján a Realme 10 Pro+ MediaTek Dimensity 1080-as lapkával, 120 Hz-es OLED kijelzővel és 50 MP-es, optikailag stabilizált főkamerával kerül majd piacra. Akkumulátorból 5000 mAh-s várható a Pro+ és a sima Realme 10 házában is, utóbbi viszont csak 33 wattal tölt majd és a gyengébb Helio G99-es lapka hajtja majd rajta a Realme UI 3.0-t.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés