Megkarcolták a OnePlus 6T-t

Alig, hogy bemutatkozott, már meg is gyötörték a cseppszerű bevágással és képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasóval szerelt OnePlus 6T-t, amely immáron Gorilla Glass 6 üveglapokkal védett. Annyiból változatlan a helyzet, hogy a kijelzővédő üveget a kategóriának megfelelően a Mohs-skála hatos keménységű vésője karcolja meg először némileg, a hetes pedig mélyebben. Szerencsére a biometikus azonosító ezek után is megfelelően és egész fürgén működik. Zack Nelson kezei alatt a hátlap azonban könnyebben megkarcolódott, az éjfekete színváltozat ugyanis tejüveg kivitelt kapott, és azon már a négyes keménységű véső is maradandó nyomokat hagyott.

Ez annyiból mindenképpen sajnálatos, hogy továbbra is üveglapról van szó, amely könnyebben sérül leejtéskor, mint a fémburkolat, de általában jobban ellenáll az éles tárgyaknak. Csak nem ebben a kivitelben. A Gorilla Glass 6 mindenesetre szívósabb az azt gyártó Corning szerint, és bár Zack komoly erőfeszítéssel tudott némi ívet adni a OnePlus 6T fémvázának a hajlítás erejéig, a szerkezet kitűnően állta a sarat. Már átvitt értelemben, hivatalos IP-védelmet a phablet ugyanis nem kapott a por és a víz ellen, és a termékoldal nem tér ki a cseppállóságra sem.

Előzmények

  • Exkluzív információk a OnePlus 6T-ről!

    Nem csak a teljes specifikáció szivárgott ki, de hivatalos promóciós képek is felkerültek Twitterre.

  • Előbb érkezik a OnePlus 6T

    Nem akar a fiatal gyártó október 30-án az Apple eseménnyel összecsapni, egy nappal hamarabb befut a képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasóval felvértezett OnePlus 6T.

  • Így kell OnePlus 6T-t nyerni!

    A OnePlus egészen érdekes nyereményjátékot hirdetett, amihez nem kell más, csak egy érintőképernyős mobil és nyilván némi internet.

Hirdetés