Megmutatta magát a OnePlus 2

A OnePlus tavalyi stratégiáját követve kortyonként adagolja az infókat új csúcskészülékéről, amelyről már tudjuk, hogy Full HD megjelenítővel, 4 GB LPDDR4 RAM-mal, Snapdragon 810 v2.1-es SoC-vel és ujjlenyomat-olvasóval érkezik, a küllemre egyelőre azonban csak célozgatott a gyártó, hivatalos képet nem közölt a július 27-én bemutatásra kerülő OnePlus 2-ről.

Ez a OnePlus készülék járt a TENAA-nál, hogy a megjelenéshez szükséges engedélyeket beszerezze
Ez a OnePlus készülék járt a TENAA-nál, hogy a megjelenéshez szükséges engedélyeket beszerezze [+]

A kínai hírközlési hatóság, amelynek többek között az a feladata, hogy a helyi megjelenésre szánt készülékeket kipróbálja és elfogadja, általában közli a nála járt kütyük paramétereit és fényképeit, úgyhogy elég komoly az esély arra, hogy a OnePlus 2 a fent látható küllemmel startol el jövő hét hétfőn. Az előlapon jól látszik az ujjlenyomat-olvasóként is működő home gomb, a hátlapon pedig a bonyolult kamerarendszer hívhatja fel magára  a figyelmet.

A két ledes villanó alatt alighanem egy 13 megapixeles, Sony IMX szenzor és egy ahhoz passzoló F/2-es lencse, az alatt pedig lézeres autófókusz pillantható meg. Ezeket már Marques Brownlee közölte, aki kézhez kapott egy példányt, és bár teljes valójában nem mutathatta meg a OnePlus 2-t YouTube csatornáján, lőtt pár tesztképet és videoklipet. Bár Brownlee nem tudta megerősíteni, az érzése szerint a OnePlus 2 nem kapott optikai képstabilizátort.

Azóta történt

  • Megindult a OnePlus 2 értékesítése

    A hivatalos csatornákon keresztül mától érhető el az új OnePlus csúcskészülék, azonban a kiszállítás több napot igénybe vehet, és nem mindenki jut majd a készülékhez az első készletből.

  • Szétkapta az iFixit a OnePlus 2-t

    Könnyebb odahaza, filléres eszközökkel hozzájutni a OnePlus második készülékének belső komponenseihez, mint az előd esetében.

  • Meghívó nélkül rendelhető a OnePlus 2

    A OnePlus idei éve nem sikerült rosszul, letettek két remek telefont az asztalra, a nagyobbik modell esetén pedig már be is rekesztik a meghívásos rendszert.

Előzmények

Hirdetés