Megnyomkodtuk a Xiaomi Mi Note-ot is

Az év elején a Xiaomi az elsők között jelentett be csúcskészüléket 4 GB RAM-mal és Snapdragon 810-es SoC-vel, azonban a Mi Note Pro még hazájában sem jelent meg, így mi sem tudtuk a tavaszi Veletechen kipróbálni, ellenben a WayteQ standjánál pár percre megkaparintottuk a koránt sem gyenge kistestvért, a szintén erős hardverrel felszerelt Mi Note-ot.


[+]

Készülék 5,7 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt kapott, és nem csak ezt az oldalt védi Gorilla Glass 3-as üveglap, hanem a Mi Note hátulját is, ráadásul az üveglap mindkét oldal szélein enyhén lekerekedik, így a mi kezünkben is igen kényelmesen foglalt helyet a 155.1 x 77.6 x 7 milliméteres és 161 grammos mobil, ami megjelenésével is sok tekintetet vonzott.


[+]

A készüléket a Snapdragon 801-es SoC hajtja az Adreno 330-as IGP, 16 vagy 64 gigabájtos belső tároló és 3 gigabájt RAM társaságában. A tárhely nem bővíthető. A készülék hátlapjára 13, az előlapjára pedig 5 megapixeles kamera került. A Mi Note Android 5.0 Lollipoppal startolt el, azon pedig a MIUI legfrissebb felülete fut, méghozzá igencsak fürgén. A hátlap alatt 3000 milliamperórás akkumulátor kapott helyet, amely a gyorstöltési funkciókkal a szokásosnál is hamarabb csurig tölthető. A Mi Note valamikor a nyár elején kerülhet hazai forgalomba.


[+]

A WayteQ standjánál a THL 2015 névre hallgató, felső-középkategóriás mobiljára is szemet vetettünk, amely öthüvelykes Full HD megjelenítőt, nyolcmagos MediaTek rendszerchipet (MT6752L), 2 GB RAM-ot, Mali-T760MP2-es IGP-t és 16 GB tárhelyet kapott, ami microSD kártyával bővíthető. A készülék különlegessége a hátlapon helyet kapott ujjlenyomat-olvasó. Az Android kitkatos készülék tápellátásáért 2700 milliamperórás akkumulátor felel. A THL 2015 kamerafronton sem gyenge: az előlapra 8, a hátlapra pedig 13 megapixeles szenzor került. A fémkeretes, műanyag hátlapos mobil decens hardverrel és hasznos extrákkal lett felszerelve, így érdekes termék lehet a felső-középkategóriában.


[+]

Azóta történt

Hirdetés