Mégse száll ki a Meizu?

Egyelőre nem úgy tűnik, mintha ne maradt volna azért valamicske erőforrás az AI mellett a mobilokra is; újabb Meizu készülék tűnt fel.

A Meizu már a Meizu 21 Pro bemutatkozása előtt bejelentette, hogy erőforrásait a mesterséges intelligencia fejlesztésére és felhasználására fordítja, így kiszáll a készülékgyártásból. Az sem volt biztos, hogy a Meizu 21 Pro verzióját egyáltalán piacra dobják, de a tavaly novemberben bemutatott Meizu 21 nagyobb, szögletesebb és komolyabb kamerákkal felszerelt verziója is befutott.

[+]

Sőt, azóta a Polestar színeiben is elérhetővé vált Kínában Polestar Phone néven. Erre most felbukkant egy Meizu 21 Note nevű modell, bár a Meizutól merőben szokatlan dizájnnal. A három hátlapi kamera, amelyek közül az egyik egy 50 megapixeles szenzort rejt, nem egymás alatt, hanem, háromszög formában került elrendezésre, arról nem is beszélve, hogy legalább öt éve nem volt Note modell a Meizu kínálatában. Többet egyelőre nem tudunk a legalább két színben várható készülékről, de annyi biztos, nem úgy tűnik, mintha a Meizu végleg kiszállt volna.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés