Mégsem lesz dupla kamera a Galaxy S8 hátlapján?

Egy komplett bekezdés összejön csak az elmúlt pár hét Galaxy S8 pletykáit illetően: volt szó nyomásérzékelős kijelzőről, 6/256 gigabájtos variánsokról, autofókuszos előlapi kameráról és persze megnövekedett, kávamentes megjelenítőről. Korábban azt sem zárták ki bizonyos források, hogy a Samsung is valamiféle dupla hátlapi kamerarendszer beépítésére készül, ami nem volna meglepő, hiszen maga is szállít a partnereinek ilyen megoldásokat, most mégis úgy tűnik, a kamera összehasonlító tesztünkben remekelő S7 széria folytatása marad az egyetlen szenzornál és lencsénél hátul. Legalábbis a kisebbik kiszerelés esetében letehetett a Samsung az ötletről, egy weibós bejegyzés szerint az 5,1 hüvelykes S7 utódja egy-egy lencsét rejt majd elöl és hátul.

A hátlapi Gorilla Glass üveg is ívesre csiszolt, a kameralencse pedig csak egészen kicsit emelkedik ki
Most úgy hallani, mégsem lesz az S8 hátlapján két kamera, legalábbis nem mindegyik variáns hátsó felén [+]

Mégsem kizárt, hogy a nagyobbik (bizonyos források szerint 6,2 hüvelykesre növekvő) S8 variáns továbbra is két kamerával pihen a tervezőasztalon, ám a MySmartPrice szerint egyelőre nem ez lesz az alapvető megoldás. A publikáció egyébként hozzátette, hogy amellett, hogy a készülékek elhagyhatják a képernyőkeretek nagy részét, és így a tradicionális Samsung home gombtól is megszabadulnak, mindkét variáns ívelt, edge kialakítást kaphat. Az még mindig kérdéses, hogy a sok innováció miatt bemutatkozik-e az S8 a 2017-es MWC-n, avagy kicsit később lesz elérhető, mindenesetre a Note7 ügye után a Samsung alighanem mindent megtesz, hogy az innovációi ne csak technológiailag előremutató, hanem feltétlenül biztonságos is legyen.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Samsung Galaxy S6 edge+: plusz méret, plusz tudás, plusz pénz

    A nagyítókúrán járt Galaxy S6 edge+ phablet méretben is mutatós és villámgyors készülék, a +1 gigabájt RAM és a kézi kamerafunkciók pedig hasznos, ám drága extrák.

Hirdetés