Megújult a Nokia Photo Browser

A Nokia Beta Labs által fejlesztett Photo Browser célja, hogy a Symbian rendszer kissé régimódi galériáját kissé feltupírozza. A 3D filmszalagszerű képgaléria működéséről már korábban is beszámoltunk, hogy érintőkijelzős modelleken egyszerűen az ujj mozgatásával lehet a képek között válogatni, melyek egyetlen kattintással teljes kijelzőn is megjeleníthetőek, majd dupla kattintással tovább is nagyíthatók, illetve a kijelzőt hosszan megérintve virtuális nagyító is aktiválható.

Az új változat nem csak gyorsabb és működést és jobb előnézeti képeket ígér, de végre a képek alapfokú kezelésére is képes, vagyis ezentúl lehetőség nyílik a fotók elforgatására, továbbküldésére illetve törlésére is. Az előző szoftver még csak időrendi sorrendben volt képes kirajzolni a fotókat, az új változat azonban már könyvtáranként is tudja rendezni azokat, így az egy-egy helyszínhez kötődő képek egyszerűbben csoportosíthatóak. A fenti funkciók listája a filmszalagszerű kijelző hosszabb ideig történő megérintésével csalogatható elő. A Nokia Photo Browser Symbian Series 60 3rd és 5th (Touch) Edition készülékek számára az alábbi linken érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Megjelent a Nokia Ovi Suite 2.0

    Elérhető a finn gyártó PC Suite alkalmazását lecserélő, egyszerűbb használatot és kényelmesebb felületet biztosító Ovi Suite alkalmazásának legújabb változata.

Előzmények

Hirdetés