Megújult a Skagen Falster

Nincs könnyű dolga annak, aki a Fossil-csoport okos- és hibrid óráival szeretne naprakész lenni, csak tavaly több mint 300 modell érkezett a palettára mindenféle márkanév alatt, a szintén hozzájuk tartozó, minimalista megjelenéssel hódító Skagen pedig az idei CES-en bemutatott Flasterből is hozott egy második szériát.


[+]

Külsőt tekintve nincsenek nagy különbségek, a Skagen Falster 2 esetében is 42 milliméteres átmérőjű rozsdamentes acél házról beszélünk, az egykori Moto 360 órák semleges, hagyományos megjelenését idézve, még a „korona" és két további oldalsó gomb is megvan. Kaucsuk és fémszíjat is látunk a képen, ezek 20 milliméter szélességűek és szabadon lehet őket cserélni.


[+]

Az újdonságok között az úszásállóság szerepel, ehhez egy gyári alkalmazás is tartozik aktivitásméréshez. Került bele GPS, ami rendkívül megkönnyíti a futók és a kerékpárosok edzéskövetését, a pulzusmérő pedig összeköttetésben állhat a legfrissebb Google Fittel. Nem maradt ki belőle az NFC a Google Pay-fizetések lebonyolításához, ezen kívül pedig megannyi háttér és a Google Segéddel együttműködő hangasszisztens került bele.


[+]

Ezen információk után nem meglepő, hogy egy Wear OS-es kütyüről beszélünk, a hardvert a Snapdragon Wear 2100 platform, az üzemidőt pedig egy 300 mAh kapacitású telep biztosítja. Az óra minimum iOS 9.3 vagy teljes értékű Android 4.4 és annál frissebb szoftverrel szerelt mobilokkal működik, európai nyitóára körülbelül 110 000 forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés