Megújultak a Vitamax tarifák

Hetek óta sokkolja "Feltöltőkártyás Barátait" a Vodafone Robin Hood és Rózsa Sándor reklámjával. Kiderült, hogy pontosan mit is takar a jutalom. amit a z újhullámos szuperhősök hoztak el mindenkinek. A szolgáltató lecserélte a teljes Vitamax portfólióját és a korábbiak helyett három új feltöltőkártyás tarifát vezetett be:

- a VitaMAX Standard: a hívások és az SMS-ek minden irányba és minden időben ugyanannyiba kerülnek, azaz 39 forintba
- a VitaMAX Klub: kiemelkedően jó perc- és SMS-díjakat kínál hálózaton belül, amely 19 forint
- a VitaMAX Party: SMS-díja, illetve percdíjak csúcsidőn kívüli és a hétvégi időszakokban is rendkívül kedvezőek, hálózaton belüli és kívüli hívások esetén egyaránt. Az SMS-díj mindkét időszakban 19 forint, míg a csúcsidőn kívül hívások percdíja csak 29 forint.

A Rózsa és Robin kampány keretében a Vodafone különleges ajánlatot kínál feltöltőkártyás ügyfelei számára, így mostantól mindenki, aki az új tarifák egyikét használja és minimum 3000 forinttal feltölti egyenlegét, kétféle VitaMAX jutalom közül választhat:

- a Jutalom Hétvége keretében egy hónapon keresztül hétvégenként díjmentesen telefonálhatunk hálózaton belül,
- a Jutalom SMS ajánlat pedig 30 ingyen szöveges üzenetet kínál bármelyik hálózatba, szintén egy hónapon keresztül.

A Ezzel egyidőben a Vodafone bevezeti a VitaMAX Extrákat is, így mostantól a VitaMAX ügyfeleknek is lehetőségük lesz arra, hogy a tarifájukat saját használati szokásaikhoz igazítsák. Az újonnan bevezetésre kerülő, plusz havidíjért igényelhető Extrák közé tartoznak az SMS csomagok (SMS25, SMS100), a Kedvenc Szám, az 5 Szám Féláron, a Hétvégi Percek valamint a Románia Kedvezmény.

A VitaMAX új tarifáiról, a VitaMAX Jutalomról és a VitaMAX Extrákról további részletek elérhetőek a szolgáltató weboldalán.

Előzmények

Hirdetés