Melózni is lehet a Honor MagicPaddel

Az óriástábla szemrevaló, stylusszal és billentyűzettel pedig munkára fogható.

Sűrű a Honor júliusi programja: előbb a Snapdragon 6 Gen 1-gyel X50 5G érkezett meg több másik eszköz kíséretében Kínába, aztán a Honor 90 Európába, amihez friss és ropogós tesztünk is van, szerdán pedig ismét Kína a soros a Magic V2 hajlítható képernyős telefonnal és a MagicPad táblagéppel.


(forrás: Honor / Gizmochina) [+]

Az utóbbit nem rejtegeti tovább a Honor a színfalak mögött, és teljesen igaza van: fehérben, babakékben és szürkében is remek dizájnnal érkezik a 13"-es, 2,8K felbontású eszköz, igaz: a Snapdragon 8+ Gen 1 chipet egyelőre csak a kémforrások teszik hozzá, a márka még nem erősítette meg.


(forrás: Honor / Gizmochina) [+]

Ennél fontosabb több tartozék megmutatása: természetesen a Honor óriáskészüléke is támogatja a stylusokat, akárcsak a billentyűzetes tokokat, hiszen ma már egy androidos tablet is kisebb munkára fogható.


(forrás: Honor / Gizmochina) [+]

Az LCD panellel várt MagicPad ráadásul roppant kevés kávával készül faragni a méreteken, hogy a stílusos, modern külső mellett a hordozás se legyen vészes. A kínai bemutató viszont azt jelenti, hogy legalábbis a nyáron a tablet még Ázsiában marad, és valószínűleg egy ideig a Magic V2 is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés